Time Drills (Subtracting Hours) Fill in the blanks for each problem. 10:08 PM - 1 hour =_____ 7:35 AM - 4 hours =_____ 9:31 PM - 10 hours = 9:44 PM - 4 hours =_____ 10:29 PM - 5 hours =_____ 12:59 PM - 1 hour = 7:59 AM - 11 hours = 5:16 PM - 2 hours = 8:45 AM - 4 hours =_____ 1:27 AM - 3 hours = 2:01 AM - 6 hours =_____ 12:53 AM - 10 hours = 8:54 PM - 7 hours = _____ 5:01 PM - 2 hours = 6:29 PM - 2 hours =_____ 10:21 AM - 6 hours =_____ 5:15 PM - 2 hours = 12:10 AM - 12 hours = 7:51 AM - 9 hours =____ 1:50 PM - 6 hours =_____ 8:15 AM - 1 hour = _____ 8:54 PM - 7 hours = _____ 10:03 AM - 3 hours = 9:08 PM - 11 hours = 5:26 PM - 9 hours = 10:59 PM - 4 hours =_____ 8:27 PM - 7 hours = 10:08 AM - 5 hours = 8:17 AM - 11 hours = 6:35 AM - 8 hours = 5:05 PM - 10 hours =_____ 8:45 PM - 3 hours =_____ 2:39 AM - 6 hours = 1:31 AM - 11 hours = 6:33 AM - 6 hours = 7:25 AM - 2 hours =_____ 6:50 AM - 9 hours = 2:26 AM - 9 hours = 3:06 PM - 5 hours = 12:28 AM - 9 hours = 9:02 PM - 11 hours =_____

5:31 PM - 3 hours =_____ 8:56 PM - 4 hours =____

11:13 AM - 6 hours =

3:17 PM - 12 hours =

3:57 AM - 4 hours =

Math

4:58 AM - 10 hours =

6:51 PM - 8 hours =

2:12 AM - 11 hours =

4:50 AM - 12 hours =

www.CommonCoreSheets.com

96 94 92 90 88 86 84 82 80 1-15 98 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46

Time Drills	(Subtracting Hours) Name: Answer Key
Fill in the blanks for each problem.	
7:35 AM - 4 hours = 3:35 AM	10:08 PM - 1 hour = 9:08 PM
9:44 PM - 4 hours = <u>5:44 PM</u>	9:31 PM - 10 hours = <u>11:31 AM</u>
10:29 PM - 5 hours = <u>5:29 PM</u>	12:59 PM - 1 hour = $11:59 \text{ AM}$
7:59 AM - 11 hours = <u>8:59 PM</u>	5:16 PM - 2 hours = 3:16 PM
8:45 AM - 4 hours = $4:45 \text{ AM}$	1:27 AM - 3 hours = $10:27 \text{ PM}$
12:53 AM - 10 hours = $2:53 PM$	2:01 AM - 6 hours = <u>8:01 PM</u>
8:54 PM - 7 hours = <u>1:54 PM</u>	5:01 PM - 2 hours = <u>3:01 PM</u>
6:29 PM - 2 hours = <u>4:29 PM</u>	10:21 AM - 6 hours = 4:21 AM
5:15 PM - 2 hours = <u>3:15 PM</u>	12:10 AM - 12 hours = $12:10 \text{ PM}$
7:51 AM - 9 hours = 10:51 PM	1:50 PM - 6 hours = $7:50 \text{ AM}$
8:15 AM - 1 hour = <u>7:15 AM</u>	8:54 PM - 7 hours = <u>1:54 PM</u>
9:08 PM - 11 hours = <u>10:08 AM</u>	10:03 AM - 3 hours =7:03 AM
5:26 PM - 9 hours = <u>8:26 AM</u>	10:59 PM - 4 hours = 6:59 PM
8:27 PM - 7 hours = <u>1:27 PM</u>	10:08 AM - 5 hours = 5:08 AM
6:35 AM - 8 hours = 10:35 PM	8:17 AM - 11 hours = <u>9:17 PM</u>
5:05 PM - 10 hours = <u>7:05 AM</u>	8:45 PM - 3 hours = <u>5:45 PM</u>
1:31 AM - 11 hours = 2:31 PM	2:39 AM - 6 hours = <u>8:39 PM</u>
6:33 AM - 6 hours = 12:33 AM	7:25 AM - 2 hours = 5:25 AM
6:50 AM - 9 hours = <u>9:50 PM</u>	2:26 AM - 9 hours = 5:26 PM
3:06 PM - 5 hours = <u>10:06 AM</u>	12:28 AM - 9 hours = 3:28 PM
9:02 PM - 11 hours = <u>10:02 AM</u>	5:31 PM - 3 hours = 2:31 PM
4:58 AM - 10 hours = <u>6:58 PM</u>	8:56 PM - 4 hours = 4:56 PM
6:51 PM - 8 hours = 10:51 AM	11:13 AM - 6 hours = $5:13$ AM
2:12 AM - 11 hours = <u>3:12 PM</u>	3:17 PM - 12 hours = 3:17 AM
4:50 AM - 12 hours = <u>4:50 PM</u>	3:57 AM - 4 hours = 11:57 PM

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40